استرس ابتلا به کرونا در بیماران قلبی

استرس ابتلا به کرونا در بیماران قلبی

افراد زیادی به دلیل شیوع بیماری کرونا با علائمی مانند تپش قلب، درد و احساس ناراحتی های قلبی به متخصص قلب و عروق مراجعه می کنند.

 

پخش‌کننده صوت

 

دکتر لیا میرصفایی متخصص قلب و عروق در ساری در خصوص علائم بیماری های قلبی به دلیل استرس ابتلا به کرونا در ادامه نکاتی را بیان می کنند.

استرس ابتلا به کرونا در بیماران قلبی

شناخت استرس ابتلا به کرونا در بیماران قلبی

افراد در زمان مراجعه به متخصص قلب و عروق در خصوص درد قفسه سینه در زمان استراحت و خواب شکایت می کنند. بعد از بررسی هایی که میزان استرس افراد را نشان می دهد، مشخص می شود که بسیاری از افراد در خصوص سطح استرس خود اطلاعی ندارد. در برخی از افراد میزان استرس بالا خواهد بود و در برخی از افراد میزان استرس کم می باشد که این برای افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند، نشانه خوبی می باشد.

به دلیل شرایط شیوع کرونا ، افراد تجربه و شرایط جدیدی را خواهند داشت. زیرا ذهن هیچ پاسخ و آمادگی یا برنامه ای از قبل برای مقابله با کرونا نداشته است.

بنابراین سبب می شود تا افراد زیادی با علائم استرس ابتلا به کرونا رو به رو شوند. که این علائم در بیماران قلبی نیز به وفور دیده می شود.

واکنش افراد به کرونا چیست؟

تمامی واکنشی که افراد به ابتلا و یا مقابله به کرونا نشان می دهند و میزان سطح استرس آن ها به دوران کودکی باز می گردد. که نیاز به بررسی های جدی تر توسط روانپزشک و یا روانشناس می باشد.

سطح استرس کم و پایین

افرادی که دارای سطح پایینی از استرس هستند، در صورتی که این میزان از استرس به دلیل بی اطلاعی و یا داشتن میزان کمی از اطلاع در خصوص کرونا و یا سایر بیماری های تنفسی نباشد، می تواند کمک کننده باشد.

زیرا افرادی که آگاهی کامل نسبت به بیماری کرونا و بیماری قلبی خود داشته باشد، توصیه های بهداشتی را رعایت می کنند که خود در کاهش استرس کمک کننده است.

بنابراین داشتن استرس خفیف منطقی است.

سطح استرس متوسط و بالا

بیماران قلبی و یا افراد عادی که در حال تجربه میزان بیشتری از استرس هستند، نیازمند جلسات حمایتی روانشناسی و یا روانپزشکی برای تجویز دارو هستند. این علائم نشان می دهد که استرس در این افراد به مراحل جدی تری وارد شده است.

باید این نکته را دانست که استرس سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند و این به معنای در معرض بیماری قرار گرفتن می باشد.

بنابراین افراد باید خود را در برابر استرس محافظت نمایند.

استرس-ابتلا-به-کرونا

راه های مقابله با استرس ابتلا به کرونا

دکتر لیا میرصفایی متخصص قلب و عروق برخی از راه های مقابله با استرس را در ادامه بیان خواهند کرد.

افزایش آگاهی

این امر سبب می شود به راحتی بتوان راه های مقابله با بیماری را دانست. همچنین به شایعات توجه نکرد.

زیرا 80 درصد از افرادی که به کرونا مبتلا می شوند، با علائم خفیف و با بدون علامت هستند. گروه سنی کودکان نیز ناقلین بدون علامت این بیماری هستند.

پس فقط 20 درصد علائم شدید داشته و نیاز به بستری شدن دارند.

 

در خانه بمانید

علت اصلی درخواست پزشکان و متخصصین در خصوص ماندن در خانه را رعایت نمایند، به دلیل 20 درصدی است که به مبتلا شده و دارای علائم هستند.

زیرا افراد مبتلای دارای علائم، ممکن است باعث انتقال بیماری، به افراد بدون علائم و یا مستعد بیماری هستند،شود. قرنطینه خانگی هم برای افراد سالم و بدون علامت و هم برای افرادی که ممکن است علائم خفیف بیماری کرونا را داشته باشند، ضروری است.

کنترل فضای مجازی

متخصصین بر این باورند که کنترل فضای مجازی در کاهش استرس ابتلا به کرونا بسیار مفید است. از گذراندن وقت در فضای مجازی باید کاست. این زمان را می توان با انجام فعالیت هایی مانند مشاهده فیلم، خواندن کتاب و یا گذراندن زمان در کنار اعضای خانواده پر کرد.

فضای مجازی و مشاهده شایعات به افزایش استرس کمک می کند.

رعایت نکات بهداشتی

در صورت رعایت نکات بهداشتی، میزان استرس ابتلا به کرونا تا حدود زیادی کاسته می شود.

دوری کاری

در صورتی که نیاز به مراجعه حضوری به محل کار نیست، دور کاری بهترین پیشنهاد می باشد. افرادی که دارای شغل های غیر ضروری هستند نیز در این گروه قرار می گیرند.

دکتر لیا میرصفایی به عنوان متخصص قلب و عروق در ساری  می تواند به بیماران عزیز خدمات پزشکی در حوزه قلب و عروق ارائه دهند. برای دریافت مشاوره و دریافت راهنمایی  در خصوص علت استرس ابتلا به کرونا در بیماران قلبی می توانید با شماره تلفن 09120470655 تماس حاصل نمایید همچنین می توانید از اینستاگرام دکتر میر صفایی در ارتباط باشید.

انجام خرید غیر ضروری ممنوع

در صورت نیاز خرید ها به طور هفتگی انجام شود. خرید های غیر ضروری در این برنامه قرار ندارد. از خارج شدن غیر ضروری نیز باید خودداری کرد. از وارد شدن به مکان های شلوغ خودداری شود.

ماندن در کنار اعضای خانواده

قرنطینه بهترین زمان برای گذراندن وقت در کنار اعضای خانواده است. که خود در کاهش بسیاری از موارد استرس می کاهد.

سخن آخر

افرادی که بیماری قلبی مبتلا هستند در این دوران به توصیه های بهداشتی و متخصص قلب و عروق خود توجه نمایند تا به بیماری هایی مانند کرونا مبتلا نشوند.

پاسخ

تماس مستقیم با دکتر